Mikuláš 2019 dopadol skvele aj vďaka všetkým vám!

06.12.2019 | Aktuality

61 detí a 11 mamičiek, našich klientok sa dnes zobudilo do zasneženého rána a vo svojej čižmičke objavilo bohatú nádielku od Vás.
Ďakujeme, naši skvelí Mikuláškovia! ♥

Ďakujeme menovite:
Jožkovi Krafčíkovi a Soni Surmovej, firme Gebrüder Weiss, Llu Ssy, Lucii Prokopovej, Annamárie Cenkej, Kanban Kantovi, pani Jakubíkovej, Zuzane Daňkovej Reviľákovej, Kataríne Koščovej a Michalovi Pivovarovi, Radovi Jovičovi, Jane Fabianovej, Hedvige Jakubíkovej, Kataríne Kováčovej, pani Štefkovej, Jane Evelley, Kamile a Ferovi, Zuzane Daňkovej, rodine Horskej, rodine Harinekovej, Sare Lisej, Ruženke Berežnej, Martinovi Puchalovi, Táňi Paňkovej, Vande, rodine Vysockých, Gregorovi a Filipovi Nemcovým, Viere Čurillovej, Nikol Anderkovej a Dominikovi Stašikovi, Zuzke, Milanovi a Eve, Laure Dvorščákovej, Tamare M. , Nikole Rozsypanej, pracovníkom a pracovníčkam z NAY call centra z Vranova nad Topľou na čele s Davidom Mattom, Viktorovi Stefancikovi, Lenke Babinovej, Jánovi Šmajdovi, Oleksandre Sirko a Moshimu, ale aj všetkým tým, ktorí darovali sladkosti pre naše deti anonymne.
Veľké ďakujem patrí aj podnikom NICO CAFFÉ, Libresso Books & Coffee, Christiania a Wave centrum nezávislej kultúry za to, že nám poskytli priestor na zber sladkostí.

Ď♥A♥K♥U♥J♥E♥M♥E