Aktuálne informácie – COVID 3.vlna

29.11.2021 | Aktuality

Milé naše klientky,aj naďalej sme tu pre vás v pracovných dňoch, vždy v čase od 8:00 do 17:00 hod. V súvislosti s novými opatreniami v rámci lock-downu vás chceme poprosiť, aby ste sa na osobné poradenstvo objednali vždy vopred telefonicky alebo mailom na nižšie uvedených kontaktných číslach resp. mailovej adrese, prípadne uprednostnili telefonické prípadne mailové poradenstvo.MyMamy, mobil: 0911 444 991MyMamy, pevná inka: 051/771 22 33MyMamy mail: poradkyne@mymamy.sk

Milé naše klientky,

aj naďalej sme tu pre vás v pracovných dňoch, vždy v čase od 8:00 do 17:00 hod. V súvislosti s novými opatreniami v rámci lock-downu vás chceme poprosiť, aby ste sa na osobné poradenstvo objednali vždy vopred telefonicky alebo mailom na nižšie uvedených kontaktných číslach resp. mailovej adrese, prípadne uprednostnili telefonické prípadne mailové poradenstvo.

MyMamy, mobil: 0911 444 991
MyMamy, pevná inka: 051/771 22 33
MyMamy mail: poradkyne@mymamy.sk

Osobné poradenstvá prebiehajú za sprísnených hygienických opatrení v poradenskej miestnosti na utajenej adrese v meste Prešov, mimo Bezpečného ženského domu (použitie dezinfekcie pri vstupe do poradenskej miestnosti, prekrytie horných dýchacích ciest na strane poradkyne aj klientky, podpisovanie čestného prehlásenia týkajúceho sa ochorenia COVID-19). Poradenstvá prebiehajú v miestnosti, kde sa dodržiava bezpečná vzdialenosť medzi poradkyňou a klientkou a kde prebieha pravidelné vetranie a po každom poradenstve je miestnosť vyčistená prostriedkami na dezinfekciu povrchov.

Ubytovávanie klientok v Bezpečnom ženskom dome prebieha v obmedzenom režime. Klientky a ich deti nad 12 rokov sa preukážu negatívnym výsledkom antigénového testu na COVID-19 nie starším ako 48 hodín a sú následne ubytované po dobu 10 dní v karanténnej izbe, kde pre nich platia karanténne pravidlá. Klientky bez absolvovania testu na ochorenie COVID-19 v súčasnosti neubytovávame. Nakoľko disponujeme len jednou karanténnou izbou môže sa stať, že nebudeme schopné ubytovať klientku bezodkladne.
Skupinové aktivity sú v súčasnosti pozastavené.

Držte sa v zdraví a pokiaľ možno v bezpečí. V prípade akútneho ohrozenia zdravia a života Vás alebo Vašich detí, kontaktujte Políciu prípadne požiadajte susedov, blízkych a známych, aby to urobili za Vás.

Spoločná tiesňová linka: 112
Polícia: 158
Non-stop Národná linka pre ženy: 0800 212 212

Tím MyMamy, o.z.